April 19, 2021

IT opleidingen

Bij Didacticum.nl kan je trainingen volgen die leiden tot een erkend certificaat. Je hebt geen eerdere ICT ervaring nodig om te beginnen. Wanneer je een van onze cursussen succesvol hebt afgerond, ontvang je van ons een officieel certificaat van deelname die je mooi neer kan zetten op je CV.

Kenmerken van onze it opleidingen

Ons it opleidingen kenmerken zich door haar steile leercurve. In korte tijd leer je enorm veel door een slimme combinatie van interne opleiding en praktijk bij opdrachtgevers.

In de eerste periode van je IT Traineeship ligt de focus op opleiding, coaching en training. Je volgt bijvoorbeeld belangrijke, relevante vakinhoudelijke opleidingen. En we trainen je op je soft skills, zodat jouw talenten en vaardigheden je nog sterker maken. Je succes in de opdrachten die je gaat doen zit ‘em namelijk niet alleen in je kennis van IT, maar ook in hoe je als persoon acteert in de organisatie van je opdrachtgever. De opleidingen worden verzorgd door ervaren interne en externe (praktijk)docenten.

Met jouw ambitie en drive om je loopbaan in IT te ontwikkelen kan je tijdens deze opleidingen helemaal los. Hiermee leg je de basis om als succesvolle IT Professional aan de slag te gaan. Je volgt bijvoorbeeld een aantal Microsoft opleidingen en opleidingen op het gebied van Cloud Computing, DevOps, ITIL en Prince2.

Soft skills IT opleidingen

Gedurende je IT Traineeship wordt je ook continu getraind en gecoacht op je soft skills. Daarmee ga jij je als IT Professional onderscheiden. De trainingen die je de eerste periode kunt verwachten zijn trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden en presentatievaardigheden. En die kun je goed gebruiken want je krijgt bij onze opdrachtgevers te maken met veel verschillende partijen; klanten, gebruikers, leveranciers etc.

You may have missed