April 19, 2021

Zuinige elektrische boiler

Ben je op zoek naar een elektrische boiler voor in je woning? Hiermee zorg je op snelle en efficiënte wijze voor warm water. Mogelijk ben je op zoek naar een grote elektrische boiler met voldoende inhoud voor een heel gezin. Of wil je je huidige elektrische wandboiler vervangen omdat deze kapot is of niet meer voldoet. Bij Eletroboiler.nl ben je aan het juiste adres voor vrijwel alle soorten elektrische boilers. Grote boilers als ook kleine boilers, staande boilers en elektrische doorstromers. De meeste elektrische boilers zijn energiezuinig en aantrekkelijk geprijsd.

Een elektrische boiler zorgt voor warm water zónder gasaansluiting. Nadeel hiervan is dat het energieverbruik soms onverwachts hoog kan zijn. Dit kan vervelend hoge jaarafrekeningen opleveren! Gelukkig kan het ook anders. Kies voor een energiezuinige elektrische boiler uit het ruime assortiment van Eletroboiler.nl!

Zuinige elektrische boiler

Nadat er is bepaald waar de elektrische boiler komt te hangen is het tijd om te bepalen welke functionaliteiten en eisen u aan de elektrische boiler stelt. Er zijn namelijk horizontaal plaatsbare elektrische boilers, rechtop hangende elektrische boilers, elektrische boilers met een RVS opslagvat, boilers met wifi bediening en elektrische boilers met een of twee warmtewisselaars voor aansluiting op een externe warmtebron zoals een zonneboiler of CV-ketel.

Zuinige elektrische boiler kopen en laten plaatsen

Er zijn verschillende soorten en maten elektrische boilers voor verschillende doeleinden. Eerst bepaalt u of u één grote zuinige elektrische boiler als centraal tapwaterpunt wil toepassen of meerdere kleine elektrische boilers verspreid over de woning of bedrijfspand.

Vaak wordt er in een woonsituatie gekozen voor een 80 of 100 liter elektrische boiler voor het douchewater en een kleine elektrische boiler van bijvoorbeeld 10 liter in de keuken. Het maakt niet uit of u de elektrische warmwater boiler boven of beneden in de woning plaatst want een elektrische boiler werkt op leidingdruk

You may have missed